0

Algemene voorwaarden

Algemeen 
De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen en overeenkomsten tussen Liz is More en de afnemer. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Liz is More. Geschillen worden betwist via de Kamer van Koophandel, Noordlaan 31/1 te Dendermonde.

Prijzen 
Genoemde prijzen zijn in euro’s, dit exclusief verzendkosten.
Alle prijzen zijn per stuk tenzij anders vermeld. Prijswijzingen kunnen voorkomen. U vindt de meest actuele prijzen altijd op www.lizismore.be. Voor de gevolgen van druk-, type- en gebruiksfouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Betaling
Bij een bestelling kan u meteen online of later via overschrijving betalen. U ontvangt meteen na betaling hiervan een bevestigingsmail. Daarna wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk verzendklaar gemaakt. Bestellingen worden binnen de 2 werkdagen aangeboden bij DPD of Bpost.

Indien u een bestelling voor een tekst op maat wenst te plaatsten. Dan stuurt u een e-mail naar info@lizismore.be waarin u aangeeft akkoord te gaan met de prijs en het aantal revisies en waarin u alle info die wenselijk is meegeeft. Binnen de 48u wordt een eerste versie van uw unieke tekst geschreven en digitaal doorgestuurd. Na akkoord van deze versie wordt de tekst opgemaakt en in .pdf en .png doorgestuurd. Indien niet akkoord wordt de tekst een tweede maal herschreven en na akkoord definitief opgemaakt in .pdf en .png en via e-mail aangeleverd. Bijgevoegd vindt u een factuur. Deze dient uiterlijk 14 dagen na datum betaald te worden. Producten op maat worden gemaakt in overleg met de klant. Daarom kan deze aankoop niet worden teruggedraaid en zullen de afgesproken kosten alsnog door de klant worden overgemaakt.

Verzendkosten 
De verzendkosten zijn onderverdeeld in 3 klassen. De klasse is afhankelijk van omvang en gewicht van het gekozen product. Het verzendtarief wordt duidelijk vermeld in de winkelmand bij het afrekenen. Wanneer er meerdere aankopen tegelijk worden gedaan, wordt automatisch gekozen voor de hoogste verzendklasse van de gekozen producten. De volgende tarieven worden gebruikt:

  • Klein pakket € 6.95
  • Standaard pakket € 4.00
  • Verzending naar het buitenland € 1.95

Voorraad 
Alle producten zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet voorradig is. In dat geval ontvangt u daarover zo spoedig mogelijk bericht en houdt Liz is More uw bestelling aan. Indien nalevering uiteindelijk niet meer mogelijk is, ontvangt u hiervan een bericht en komt uw bestelling te vervallen.

Afbeeldingen en specificaties
Liz is More streeft ernaar, via beelden en teksten, een zo realistisch mogelijk beeld te scheppen van de aangeboden producten. Alle afbeeldingen; foto’s, tekeningen etc.; o.a. gegevens betreffende gewichten, afmetingen, kleuren, afbeeldingen van etiketten, etc. op de internetsite van Liz is More gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

Zichttermijn 
Voor al uw aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen. Met uitzondering van boeken en producten die speciaal voor u op maat zijn gemaakt. In deze periode kunt u uw bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking retour sturen. Indien u besluit de bestelling retour te sturen, zijn de kosten voor het versturen voor eigen rekening. U dient het artikel eerst als retour aan te melden via info@lizismore.be. Wij zullen de retourzending bevestigen, waarna u het artikel kunt terugsturen met bijvoeging van een speciaal retourformulier. Liz is More behoudt zich het recht voor om in geval van door u veroorzaakte schade aan geretourneerde artikelen kosten in rekening te brengen. Na goedkeuring van deze retourzending storten wij het bedrag terug op uw rekening.

Tekst op maat
Liz is More schrijft tekst op maat in uw opdracht en in overleg met u. We starten met de verwerking na ontvangst van uw opdracht. Pas na uw goedkeuring van een eerste of tweede versie wordt het product definitief verwerkt. Deze producten kunnen uiteraard niet geretourneerd worden. Onze teksten zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden. De teksten mogen alleen gebruikt worden voor de doeleinden waarvoor ze gemaakt zijn. Delen op Social Media mag alleen met duidelijke bronvermelding en link naar onze website www.lizismore.be.

Garantie 
Een deel van de producten van Liz is More worden door ons persoonlijk ontworpen en gemaakt. De troostsoep, wensflessen en houtmevastjes zijn handgemaakt en daardoor nooit gelijk aan een ander artikel. Wij garanderen dat elk artikel voldoet aan normale eisen van deugdelijkheid. Eventuele gebreken die bij normaal gebruik optreden in of aan artikelen herstellen wij kosteloos. Als een klacht gegrond is, komen de verzendkosten voor onze rekening. Liz is More stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van repareren en/of verzenden. Wij hanteren een reparatietermijn van gemiddeld twee weken. Als u het te repareren of te vervangen artikel verzendt, moet het van een verpakking zijn voorzien waarbij schade niet mogelijk is.

Op de garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect of de slijtage kennelijk het gevolg is van nalatig onderhoud, of als deze slijtage als normaal kan worden beschouwd. Schoonmaken en gebruiksfouten vallen buiten de garantie.

Ook in de volgende gevallen kunt u geen aanspraak maken op de garantie:

  • Als er veranderingen in of aan het artikel zijn aangebracht (al dan niet ter reparatie) door derden. 
  • Bij oververhitting door centrale of andere verwarming. 
  • Bij blootstelling aan vochtigheid, extreme warmte, koude of droogte. 
  • Bij beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid. 
  • Bij invloeden van buitenaf (zoals blikseminslag, stroomuitval, natuurrampen etc). 
  • Als u Liz is More niet tijdig plaats, gelegenheid of tijd geeft voor onderzoek en herstel van het gebrek. 
  • Als u in gebreke blijft en niet aan uw verplichtingen voldoet. 

Workshop op locatie
Liz is More verzorgt workshops voor volwassenen en kinderen. De workshops zijn recreatief en creatief van aard. In onze webshop vindt u een volledige omschrijving, datum, tijd, locatie en bijzonderheden per workshop. Bij alle workshops zijn inbegrepen: alle materialen passend bij de workshop zoals omschreven, uitleg, 2 consumpties en het eindproduct. Bij aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail die de inschrijving definitief maakt. Betaling doet u online met Bancontact of met een bankoverschrijving. Annuleren is tot 48 uur voor aanvang van de workshop kosteloos. Daarna kunnen kosten in rekening worden gebracht, uiterlijk tot de hoogte van originele deelnameprijs. Het aantal deelnemers per workshop is beperkt. Wanneer een workshop vol zit is inschrijving niet mogelijk. Wel kunnen we u plaatsen op de reservelijst. Liz is More behoudt zich het recht voor om de workshop te annuleren, bijvoorbeeld bij te weinig deelnemers. U ontvangt hierover uiterlijk 48 uur voor aanvang van de workshop bericht. U kunt dan kiezen voor teruggave van het betaalde bedrag of verschuiving van de datum.

Gegevensbeheer
Indien u een bestelling plaatst bij Liz is More, dan worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van Liz is More. Liz is More houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden. Zie onze privacyverklaring.

Liz is More maakt in sommige gevallen gebruik van een mailinglijst. Elke mailing bevat instructies om uzelf van deze lijst te verwijderen.

Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van Liz is More gebruikt worden. Alle rechten zijn voorbehouden aan:

Liz is More
BTW-nummer: BE 0704.612.255

Bankrekeningnummer: BE62 7506 8733 2361

Liz is More behoudt zich het recht voor om de voorwaarden te wijzigen. Vragen over onze algemene voorwaarden? Neem dan contact met ons op via info@lizismore.be.